Itt add meg az alcímet

Coachingra lehet szükséged

Az üzleti életben

 1. Önérvényesítési nehézségek esetében - Ha nehéz munkahelyi kapcsolatok vesznek körül, nehezen tudod érvényre juttatni álláspontodat, vagy ezzel kapcsolatban éppen túlzott erőkommunikáció jellemez.
 2. Asszertív kommunikáció növelése érdekében - Ha több olyan szituáció van, ahol vagy passzív vagy agresszív vagy. 
 3. Kiégéskor - Ha közönyössé váltál és hosszútávon ez a mentalitás határoz meg.
 4. Új készségek kialakítása okán - Ha vezetői kompetenciádon szeretnél fejleszteni, eredményesen delegálni vagy hatékonyabban motiválni.
 5. Új helyzetben - Ha új munkahelyen vagy frissen kinevezett vezetőként az új szerepkörnek megfelelő nézőpontra szeretnél helyezkedni.
 6. Időgazdálkodással kapcsolatban - Ha gyakran időzavarba kerülsz vagy elveszel a részletekben.
 7. Visszatérő problémáknál - Ha konfliktusaid szeretnéd kezelni, amiknél legtöbbször ismétlődő mintázattal találkozol.

A magánéletben

 1. Mélyponton - Krízishelyzetben a szükséges változások előmozdítása, támogatása esetén.
 2. Problémás kapcsolatok esetén - Családi, baráti viszonyok kezelése érdekében.
 3. Belső elbizonytalanodásnál - Önbizalom és magabiztosság fejlesztése szempontjából vagy belső konfliktushelyzet feloldása kapcsán.
 4. Állandó lehangoltság okán - Ha fáradékonyság, kimerültség van jelen az életedben, ill. energiaszegény állapotban élsz.
 5. Elavult hiedelmekkel kapcsolatban - Ha egyszerűen nem tetszik az, amit hoztál magaddal, a társadalmi, családi konvenciók, hitrendszerek, amelyek azonnali reakcióid alapjai, és az esetek többségében az ilyen reakciókra visszavezethető dolgok nem működnek az életedben.
 6. Tudatos jelenlét hiányakor - Ha hajlamos vagy túlgondolni vagy túlspilázni a hétköznapi dolgokat, ami kényszeres gondolkodásodhoz vezet.
 7. Merev világkép esetében - Ha túlnyomóan olyan érzelmi és gondolati minták kísérnek, amelyek szilárd meggyőződésen alapulnak és eszedbe se jut megkérdőjelezni őket, viszont környezetedben túlnyomórészt nem működőképesek.

A vezetésben

 1. Delegálási nehézségeknél - Ha minden kérdéssel kizárólag téged keresnek munkatársaid egyedüli döntéshozóként.
 2. Mikromenedzsment esetében - Ha azt veszed észre, hogy túl sok részletkérdéssel kell foglalkoznod és ez tölti ki az időd nagy részét.
 3. Motiválási kérdéseknél - Ha motivációs zavart érzékelsz munkatársaidnál vagy önmagadnál. 
 4. Paradoxon helyzeteknél - Ha furcsa, önellentmondó körülmények merülnek fel az érdekeltségi körödben vagy a kollégáiddal való együttműködés során.
 5. Feszült helyzetek kezelésénél - Ha a frusztráció gyakori jelenség a partnerekkel vagy munkatársakkal való kooperáció során és minden kommunikációs próbálkozással a generált frusztrációs szint egyre csak növekszik, ami még inkább nehezíti az együttműködést.
 6. Visszajelzéseknél - Ha beosztott munkatársaid önértékelése és teljesítménye között jelentős eltérés van, bármelyik irányban.
 7. Beosztottak fejlesztésénél - Ha munkatársaid teljesítményét, vezetői kompetenciáit szeretnéd fejleszteni, elkerülni a figyelmetlenségből vagy kontroll hiányából adódó visszatérő hibákat.

Coaching után

 1. Új gondolati alappilléreket építesz - Az önfelfedezés révén egy új szemüvegen keresztül látod a világot, új gondolkodási kerettel rendelkezel.
 2. Új rutinokkal távlatot nyitsz - Félrerakod elavult beidegződéseidet, új látásmódod révén kialakítod új és hasznos szokásaid, ami új perspektívákat adhat számodra.
 3. Hatásosabban működsz - Üzleti és/vagy magánéleti vonalon hasznosabban aknázhatod ki erőforrásaidat.
 4. Mentálisan felfrissülsz - Informatikai nyelven szólva programfrissítésen esel át, "upgradelve" önmagad.
 5. Megújulsz - Részben vagy egészben modernizált önmagad lehetsz, egy frissebb és újabb kiadásodban.
 6. Problémáid megoldásává válsz - Alkalmassá válsz arra, hogy változtass felfogásodon és helyzeteden, elhárítva működési zavaraidat.
 7. Világképed megfelel az elemi tényeknek - Egészséges egyensúly jellemez, gondolataiddal, érzéseiddel és új viselkedési jegyeiddel összhangban működnek a környezetedben, érdekeltségi körödben zajló folyamatok.